Firat maken, i omgångar.

grattis

Maken fyllde år  i går. Men vi tjuvstartade firandet redan lördagen innan. Alltså förra helgen.

I present fick han nämligen en ny Router till Lilla Gula Huset. Detta eftersom den gamla har betett sig opålitligt ett tag. Den går ned med jämna mellan rum – oavsett om det är hård belastning eller ej. Alltså tyckte jag att det var dags att uppgradera. Och just för att undvika routerbråk (och att riskera att stå utan trådlöst internet en helg) så köptes den in i förväg ifall att den skulle behövas före den 29 september. Och se – det gjorde den. Lördagen vi hade bloggfrämmande stängde den ned – inte helt ovanligt, men ack så irriterande. Jag hade då att väja mellan att:

A) starta om routern och hoppas att det skulle räcka – alternativt börja göra om det många gånger (för att i värsta fall bli tvungen att köra en wisard start via setupen)

B) skita i alltsammans och umgås med mina vänneer och familjen face-to-face (och skippa allt vad sociala medier innebär!!!)

C) Ta fram presenten en vecka för tidigt.

Jag valde C!

Ja må han leva, liksom.  🙂

Snacka om förvånad make. Han fattade först inte vem vi sjöng för. Men sen – när han såg innehållet i paketet- var den snabbt inkopplad och konfigurerad. Och vips kunde hela sällskapet återgå till sina plattor och mobiler. 🙂

I fredags firade vi lite mer

prydnadskål

En blomma kunde han väl få också.. i och med att det riktiga paketet redan var uppackat och igång. Och kolla vad coola snittblommor. Med  prydnadskål i mitten.

God mat blev det också.

tårta_smörgås

middag1

Linda_september

Och så här såg jag ut!

Sen på lördag firade vi vidare. Grillad Biff med Kappa och potatisgratäng till. Och maken fick ett par presenter till (inte av mig!)

Och så på söndag – den riktiga födelsedagen – blev det bara en liiiiten firning

tvål

Med en apelsinblomsdoftande lyxtvål. Med passande omslag!

GRATTIS

7 kommentarer

 1. Soffie

  Grattis till din make,vad kul att bli firad flera gånger,,,

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Var ju tur att du hade hans paket på lut även om det blev en vecka tidigare, men då fick han å andra sidan firas värre än kungligheter, de brukar nöja sig med i dagarna tre, han fick en hel vecka ;-D KRAM

 3. Camilla

  Vilken bra present! Tur att du hade den på lager när det krisade. 😉
  Jag behöver lite experttips för att fortsätta springa även höst/vintertid. Visst har du samma skor, men med dubbar du klickar på? Jag känner att jag vill försöka hålla i detta nu även vintertid, för att slippa börja om igen i vår.
  Hoppas att allt är bra uppe i norr. Ingen snö än?

  Svar: Experttips! haha…

  I slutet på hösten/början på vintern då använder jag vanliga broddar – såna där på gummiband som går under hela foten. Men det är bara för att jag inte vill nöta på dubbarna på mina riktiga vinterjoggingar. För när snön och isen lagt sig ordentligt – och man slipper asfaltfläckar – då kör jag med riktiga icebugs. Fasta dubbar som sitter som berget. Och som faktiskt tål att springas med på asfalt – men jag är ändå lite restrektiv med det. Så icebuggs rekommenderas varmt. Dom är inte vinterfodrade så jag har dom liiite större än mina vanliga så jag får i en tunn ullfrottestrumpa i. Och annars bör man köpa rejäla vanliga broddar. För annars får man spänna sig på tok för mycket.

  Snö? Haha.. nej inte än. Här var första natten med frost i natt. Det är fortfarande 10-11 grader varmt på dagarna och kring noll nattetid. I helgen som gick var det hela sju grader varmt hela nätterna. Men som sagt, inatt kom frosten. men i natt ska vi visst slippa den.

 4. Junitjej

  Härligt för honom att bli så firad!!!

 5. Camilla

  TACK för tips! 🙂
  Vi har haft frost tre nätter/morgnar nu sista veckan. Hoppas att vi får snö före er… 🙂

 6. ☆ Cia

  Ja det låter som en bra födelsedag… GOd smörgåstårta och snygg fru på menyn! Inte illa alls!

 7. Åsa L

  Det blev ju riktigt lyckat det där 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑