Cykel

gammal cykel

Nu du Cia ska du få se min ”nya” helcoola cykel. På den här ska jag glida fram i sommar i Lilla Gula Huset. Det här är nåt helt annat än vad jag cyklar med på hemmaplan. Där har jag en 21 växlad mountainbike från Marvil som rullat många snabba mil…(och visserligen börjar bli några år gammal, men ändå…)

Men när jag är i Gula Huset är jag ledig. Då har jag tid att glida.. alltså ska jag göra det med stil. På min mammas farmors gamla cykel. En svart JAGAREN från Björk & Co Stockholm som rullar hur fint som helst fortfarande.

Nästa helg ska jag tvätta upp den ordentligt. Maken har limmat det gamla trä(!)handdaget på styret och så måste jag fixa ett stöd eftersom det saknas.

Vi tog en premiärtur jag, bus och maken under morsdagen (då jag förövrigt fick denna cykel levererad!! Tack mamma och pappa!) Maken har ännu inte fått någon cykel till Gula Huset, men han fick låna sin mammas.. och även hon ska cykla i stil i sommar. Hon ska cykla på sin mammas gamla cykel…

Undra nu bara vad vi ska gräva fram för raritet åt maken??

(Bus kör däremot modernt när vi är där.. en tuff cykel av märket IDEAL, fast han tycker den är för liten… Han har en 16″ där. Här hemma kör han 20″ och han har önskat att vi ska ta dit han stora cykel till sommaren… och det kan jag nog tänka mig att ge efter för…)

4 kommentarer

 1. trollmor

  Härlig cykel och det är ett måste att kunna få cykla på sommaren.
  Har börjat träna vår hund att springa till cykel så hon får upp flåset lite. Den lilla hunden får vackert sitta i cykelkorgen.
  I sommar ska jag lära mig att paddla kajak (om ja nu ryms ner i dem ,tycker hålet ser förskräckligt litet ut. ) Vattnet måste nog bli badvänligt först. äventyrssonen hyr ut kajaker så det finns att prova. I värsta fall får jag ta stora gummiflotten ha ha.. Men du nog tror jag att vattnet i älven kan bli badtemp i. Gynsamma varma sommrar har vi 23 – 25 gr i älven.
  Kram ewa

 2. Cinsaga

  Vilken störtcool cykel !!! Verkligen superfin

 3. Charlotte

  Superfint med en sån gammal trotjänarcykel med anor. Jag blev så ledsen när någon snodde min farmors gamla cykel som jag fått av henne.

 4. Cia

  Shit vad fin den var. OK inte så het cykelmässigt håller jag med om

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑