Premiär

Premiär

Under den gångna helgen så var vi ju tvunga att söka rätt på om det fanns någon vettig badstrand på gång- eller cykelavstånd vid lilla gula huset. Det gjorde det. Denna ligger vid älven, så vattnet kommer väl knappast bli behagligt på hela sommaren, men vi kände i alla fall efter med fötterna hur tempen var den 30 maj. Och jag blev smått förvånad. För med tanke på just det, tidigt datum samt älvvatten, så var det inte alls speciellt kallt. Bus tyckte därmot att fötterna frös till is…

Idag är det inte lika varmt som vi hade under helgen. Det är dock sol, vilket är bra, för idag har de största barnen sin avslutningsfest. Dom som ska börja förskoleklass till hösten ska uppträda som småstjärnor samt sjunga lite inför övriga barn och sina föräldrar. Jag har lärt dom min egen sommarvisa och det har gått bra på reptetitionerna. Nu är det bara uppträdandet kvar. Sen blir det tårtkalas.

Full rulle idag med, med andra ord!

2 kommentarer

  1. Sofie

    Nej. jag fattar inte heller. Jag skapade ett dokument som var 50×70 cm och det gick alldeles utmärkt men sen när min skrivkompis syster (blivande reklammakaren) skulle kika på den bara så att det såg bra ut. Så sa hon att det inte skulle gå att trycka i 50×70 för det var på tok för dålig upplösning. Men det tycker jag verkar skumt.
    Sen skulle hon hjälpa oss att göra en affisch som höll måttet men hon meddelade att det inte gick med Photoshop utan man var tvungen att ha nåt mer avancerat program.

    Nu har vi iaf en fin affisch till torsdag. Men jag är också helt säker på att det ska funka i Photoshop.

  2. Cia

    Ms vårdopp blev det inget av i år…Mitt fel tyvärr! 😥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑