DAGS FÖR PÅSK 

Nu är vi ganska redo för påsk.

Hemma kom påsken fram i förrgår (förutom risen som kom fram förra helgen) och i Lilla Gula kom den fram igår.

Ovan bilder från lägenheten. Där har vi svart och vitt i riset i köket (bus har lila och rött i sitt rum) och lite kycklingar här och där. Och så två jääääätestora reden på golvet i hallen med alla påskägg vi samlat på oss genom åren.

Här i Lilla Gula Huset går påskriset i lila och orange, det har kommit fram lite kycklingar och jag har plockat en ensam kvist som är smyckad med tre helt underbara porslinstuppar. Den kvisten är den enda jag har i vatten och den har börjat få små musöron nu.

Nu under helgen ska vi planera påskmaten. Vi som både gillar att laga den samt käka upp den tycker ju om att planera. Åtminstone jag…

Och idag ska vi ta en tur till residensstaden och se vad vi hittar för fynd.

(varför vi är vakna redan nu? Tja… vi råkade somna redan kvart över elva i går. Det hör inte till vanligheten… det är faktiskt tidigare än en vardag. Men ibland är man bara så trött. Det har varit en jobbig vecka så…)

 Glöm inte Earth Hour ikväll.

 

3 kommentarer

 1. Camilla

  Jag är så himla dålig på att pynta och fixa. Påskris skulle nog bara katterna välta. Någon påskkyckling har jag nog någonstans.
  Antar att du inte är förvånad. 😉

 2. ☆ Cia

  Plutten är alldeles för intresserad av påskriset för att jag ska få ha fjädrar i år… Attans. Så det fick bli mina gamla söta yttepytte ägg.

 3. Kraaam/Åsa

  Åh vad jag gillar att kika in hos alla andras påskpyntande 🙂 Gulligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑