Dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dan, före dopparedan!

Min bus med paketet han precis slagit in till sin far. Helt själv.
Och som vanligt får tiger vara med…

Lördag. Minus 13 grader och röken står rakt ut från hustaken. Det blåser med andra ord snålblåst. Brrrr…..

Har precis skrivit handlingslistan inför julmatsshoppingen. Och så dagens största problem: VAD SKA VI HITTA PÅ FÖR LÖRDAGSMIDDAG?????????

2 kommentarer

 1. Ann Catrine

  Snyggt jobbat av Bus!
  Trodde först att han höll till under granen klämandes på spännande paket…
  Efter sig själv känner man andra 😉

  Har också skrivit inköpslistan, då återstår själva handlandet, bland miljarder andra. ICA Maxi har öppet till 24.00, kanske mindre folk sent?!
  För mig blir det lax idag, portionsbitarna ska få ligga en kvart i teryakimariand, halstras i grillpanna, och till det en wasabi/soyablandning, wookgrönsaker och ris..

  Ha en mysig lördag!

 2. Cia

  Jag älskar vackert inslagna paket. M vet men ger liksom upp 😉 Bus får lär lära sig i tid.

  Samma här. Jag älskar att fixa till fina och ”lyxiga” (ja, lookmässigt då) paket. Men det tror jag framkommit tidigare. Dock har jag börjat välja vilka som ska få såna paket efter som vissa inte ens läser adresslapparna (som jag många gånger scrappat. Så det är borkastad tid (och pengar) Men nåt ska väl bus ha snappat upp. För sanningen är den att han valde papper och dekorationer helt själv. Och dessutom hittade han ett lila glitterpapper i lämplig storlek som han liksom ”svepte om” sådär som dom alltid tipsar om på inslagningssidorna… haha… Idag har han scrappat julkort. Hmm.. lite pysselådra i min krigstokiga unge finns det allt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑