Den ropade på mig

… och jag kunde INTE motstå trots att jag hade tänkt köra med mina gamla beprövade i år.

Jag har dessutom redan använt den. Faktum är att jag till och med hunnit bada i den. I går kväll. I älven. Och det var JÄTTEVARMT- Bildbevis kommer senare, fotona är kvar i kameran.

Nu blir det frukost. Det är 26 grader varmt kvart i nio på morgonen. *me like*

2 kommentarer

  1. ☆ Cia

    Jättevarmt i älven??? Nej du den går jag inte på… minst 24 grader måste det vara för att vara varmt!!! Det är en regel!!! 🙂

    Nu är det så att precis där vi badar övergår älven till ett träsk, för att sedan fortsätta som älv igen… Om du fattar.. och det VAR skitvarmt. För säsongen. Jag är jättedåligt på att uppskatta temp men om jag säger att man inte behövde tveka för att doppa sig och sedan kunde simma runt utan att frysa så….

  2. Camilla

    Superfin! Bra att den fick följa med hem. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑