BAD

Bus och svärmor åkte i förväg till Lilla Gula i fredags. Jag och maken kom efter så fort vi bara kunde i medelhavsvärmen. Före fem var vi på plats. Och då drog vi omedelbums till blöttet. Trots att vi hade badat benen helgen innan och därmed visste att det inte var kallt i vattnet så blev vi ändå förvånade över vattentemperaturen. Såååå varmt….

Dock var det helt horribelt med knott så jag föredrog att ligga i plurret en timme och sen cykla tillbaka till Lilla Gula mot för att ligga och sola på stranden och då bli biten blodig. Och bus blev hyperstressad, stackarn.

Lördagen var inte lika varm som fredagen. Men +27 som varmast  får väl klassas som helt OK, eller???? Pga knotten så cyklade vi åt andra hållet – mot havet. Och tvärt emot våra förväntningar så var även havsvattnet helt sjukt varmt. Det var bara bada, bada, simma, busa, leka, bada som gällde. Och INGA knott. Weee…..

Tyvärr svalare väder på G… :sad:

 

6 kommentarer

 1. ☆ Cia

  HUA ja ni har ju MASSOR med mygg och knott däruppe… Det är ni kända för… Stackare.

  Här uppe på 8e våningen har vi inga knott eller mygg alls 😉

 2. Bia

  Så härligt det ser ut med badet! Knotten är inte kul….men man får ta det onda med det goda. Så smart att göra kommande boksidor av bilderna redan nu!

 3. Camilla

  Åh, du är så klart före mig med att bada. Härligt, härligt!

 4. Carina

  Aha det är badtemp redan alltså, har inte ens känt på vattnet måste jag erkänna, har trott att det är kallt fortfarande, fel alltså 😉

 5. Sanna

  Vi brukar aldrig ha mygg här där vi bor men i år verkar det vara massor. Har aldrig varit så myggbiten som nu – fattar inte var alla mygg kommer ifrån. Knott är irriterade dem med.
  Vi hade också badpremiär – alltså, inte jag men barnen och det är nog första sommaren någonsin som de badat så tidigt men det var supervarmt i helgen. Nu blev Gustav väldigt hes igår och jag förmodar att det är pågrund av badningen trots allt – man får ta det lite varligt såhär i början av sommaren. Idag regnar det men känns väldigt mysigt. Jag har tänt ljus och inväntar trevligt fikafrämmande.
  Kram!

 6. Lena L

  Visst var det otroligt varmt och härligt!! jag badade inte, men resten av familjen! Jag är en badkruka av stora mått!!!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑