Det var torsdagen det

Inga känningar efter gårdagens fuskjogg. Alltså… inga fler än jag redan har alltså.

Hämtade ut gardiner till Lilla Gula Huset. Hoppas på fönsterfix i både kök och vardagsrum till helgen. 

Har också räknat matte… och mera matte… och ännu mera matte. Eller räknat och räknat.  Förklarat – rättat – förklarat igen – sett efter om det jag just förklarat gått in – och så repeat på det. Behöver jag säga att om mina hälar är onda så är ungens akilleshäl mycket, mycket ömtålig. Tur annat flyter.

Blev lite klick på datorn innan sängen. ? 

Tidig morgon i morgon. Och tidig helgstart.

2 kommentarer

  1. Pernilla

    Oj, så mycket Lingon. Plockar du?
    /P

  2. Åsa L

    Åh lingon – de är så fina. Hann inte med att plocka dem i år heller.
    Hann knappt plocka bär alls. Några liter blåbär och hallon men jag kör stort nästa år istället 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑