Smygjoggat och skitbil 

En till fantastisk dag. Vädermässigt, alltså.

Sovmorgon. Lite styrketräning innan jobbet. Och på lunchen tog jag en stavgångspronenad. Det gick så lätt att jag blev tvungen småjogga lite… och igen… och igen. Blandade gång och jogg. Kändes ingenting i hälsenorna.  Vilket det gör när jag joggar vanligt. Tror man trippar mer med stavarna… eller nåt. Fånigt ser det garanterat ut. Och jag väntar med spänning på om jag får sota för min ”gågging”. (Är ju fortfarande i stadiet : rör inte mina hälsenor… Då slår jag dig!!!)

Volvon besiktades idag… med två fel. Nu säljer vi den. Utan att åtgärda felen. Lyxtiden med två bilar är (förhoppningsvis) snart över. Men vi behöver ju inte två… och när den ena nu mest kostar så…

Etiketterna till vår egen söta vita Vermouth är klara. Klistras på flaskorna till helgen. Dock får vi vänta till sommaren med att smaka…

2 kommentarer

  1. Therese

    Så skönt att du kunde jogga lite, håller tummarna att du inte får ont nu! Själv är jag kvar i promenadstadiet då jag blev så sjuk å äter penicillin sedan början av veckan. Men tids nog hoppas jag vara igång igen, är ju så skön rensa tankar tid! Kram

  2. Åsa L

    Det är frustrerande när hjärnan vill träna men kroppen säger ifrån. Håller tummar att en skön runda med stavarna inte straffar sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑