Direktrapport från stranden

En underbar dag som vi tillbringar på ett havsbad. Strålande sol och härliga vågor. Och så ligger vi och funderar över vad vi ska käka till middag och blanda för drink.

Det känns som att det här nog är sista dagarna men sånt här underbart väder. Vi har inte haft regn på fyra veckor och inte en enda dag och med temperatur under tjugo grader. Snarare närmare tjugofem. Jag nästan gruvar mig tills värmen ger vika och släpper fram höstens regn, vind och svala temperaturer. Jag vill suga mer på sommarens goda karamell. Bäst att passa på njuta.

( ch hade jag kunnat blogga in bilder från mobilen hade jag bifogat hur fint här är men eftersom det inte går får jag strunta i det)

1 kommentar

  1. Cia

    Det är i alla fall ett utmärkt år att inte kunna åka till Grekland på…Ni har ju Grekland hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑