Strandmys

strandmys

Ser inte helt fel ut va? Lugnt och skönt.. och varmt. Kikar man noga ser man maken och bus i full färd med att bygga en bro i bakgrunden på mittenkortet. Men jag låg och mådde gott… fast det är ju bara jag som badar med bus. För större badkruka än maken finns nog inte på denna jord. Två gånger har han badat i sommar.

Två gånger… 
En sommar som har varit bättre än normalt.
Varmare än vi kunnat drömma om.
Längre och skönare än i våra fantasier.

Men, men… Jag har badat i sommar. Massor. Hoppas på ett dopp (eller flera) även under söndagen. För sen verkar finvädret vara på väg bort för denna sommar… *snyft*

(förresten blev det gin och pear/lime om någon undrade…. snart laxburgare)

6 kommentarer

 1. Cia

  Jag har inte bdat en enda gång… Så maken är i gott sällskap 😉

 2. trollmor

  Tror ni där norröver har haft det bättre med sol , såg en solrapport över Piteå och dom timmarna var många i år.Ni har väl också brandvarning i markerna? Här kom det 25 mm häromdagen i en störtskur och dagen efter 15 mm också en sån där ensam skur på dan.
  Gubben hade slagit ut 15 ha åker. Typiskt!!!
  Japp ,jag och dottern har en Kretaresa inbokad den 29 augusti och det bara längtar jag till.Sedan är jag hemma i fyra dar och åker då sex dagar till Italien på en studieresa (helt ofattbart) Dessutom den 28 augusti flyger jag ner till Stockholm på formexmässan och kommer hem sent på kvällen.
  Passar mig utmärkt ,älskar faktiskt att få åka omkring ,likaväl som jag uppskattar det som finns hemmavid.Det blev helt galet många resor nästan på ett snöre.
  Kan säga att jag har badat en gång denna sommar !!!!
  Jag som brukar bo i vattnet om det är över tjugo grader.
  kramis ewa

 3. evans

  Nästa sommar får man nog dra norrut på semester… Regionen där jag bor ligger på regntoppen i sommar :/ Fast nu har vi också härlig värme!

 4. MissyElliot

  Hrm, jag har ju inte alls varit avundsjuk på det fina vädret ni haft denna sommar. Verkar som om norrut is da shit!
  😉

 5. Sofie

  Ni verkar ha haft det lika underbart som mig. Hela TRE dagar med strålande sol och massa bad 🙂 Nu blir det snart prinsesstårta tillsammans med Sofies familj och Anders föräldrar *gott*

 6. Malin

  Jag gissar att du inte har saknat Grekland alltför mycket i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑