Dots!!!

prickiga-tår

Prickiga tår kan väl ingen motstå – eller?????

Så här såg tårna jag ut när vi åkte på semester. Bus valde färger…Sedan dess har dom hunnit vara både blåa och rosa… och nu bör jag göra nåt kul igen…

Men inte ikväll…

Här har varit en rätt hektisk dag… vi var hem en sväng – kolla posten, vattna blommor, hem med resväskor… typ. Men sen skulle vi handla, tanka, lite andra ärenden och så… tog typ hela halva dagen.

Men väl åter i Lilla Gula så blev det lite renfix i sängar och golv innan fläskkarrén åkte på grillen. Nu ser bus och maken film och jag är allt liiiite sugen på börja fippla med Kroatienbilderna

 

Och så borde jag ta mig en ordentlig bloggrunda – men jag är så internetavgiftad så jag ORKAR inte.. ni har ju skrivit sååååå jäkla mycket under mina frånvarande veckor  – vilket ni ska ha all heder över – men jag vet inte var jag ska börja…. hjälp.. jag måste ta och skaffa mig ett internetberoende igen.

 

 

 

2 kommentarer

  1. Åsa

    Gulliga tår!
    😆

  2. Therese - Sockenvägens Söta

    Uuuun derara tår, sådana man blri glad av! Tänkte på dig då jag förra veckan köpte mitt första nagelack på år och dag med färg, och dessutom glitter 😀 Men med nagelförstärkningsmedlets hjälp har jag nu naglar som förtjänar lite fint lack! 🙂 Nu ska jag läsa din första del ur resedagboken, älskade Kroatien då jag var där så ska bli skoj att se bilder å höra om era upplevelser! Kram å välkommen hem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑