Shadow

shadow

I’m alive – I’m back… det har några av er hunnit märka. På kommetarer ochpå  gillade instragrambilder.. som en skugga i bakgrunden hittar jag nu så smått tillbaka till interntvärlden igen efter att har blivit avgiftad under två veckor i Kroatien. Vilket gick synnerligen smärtfritt. Det uppkopplade behovet var inte alls särskilt stort, visade det sig!

Har massor att blogga om…och  många, många foton.

Men Kroatien kommer få vänta att bli bloggad om. För precis som tidigare år kommer jag lägga ut min resedagbok, dag för dag. Med bilder. Alltså måste jag hinna ta han om bilderna innan texten publiceras. Så Kroatien kommer – på sikt – i mindre doser.

Fram till dess blir det vanlig semesterbloggning. För nu är det semester på hemmaplan som gäller – eller i alla fall i Lilla Gula Huset.

Men om nu någon undrar: Vi har haft det helt jäkla suveränt våra 15 dagar borta…. 

Nu blir det snart godnatt.. vi har typ inte sovit i natt.. reste hem från Kroatien halv tio i går kväll och har sedan väntat på Arlanda mellan tolv i natt och åtta på morgonen… och om någon av er provat att sova sittande på en hård bänk på Arlanda så vet ni vad jag talar om….

Men likväl har jag hunnit ta hand om nästan all tvätt, packat upp allt samt klippt den helt horribelt långa gräsmattan. Men har man en svärmor som tar hand om både lunch och middag så hinner man en del trots att man är trött!

5 kommentarer

 1. Maria

  Välkommen hem. Ser fram emot att läsa och se alla härliga bilder. Kram

 2. Åsa

  härligt att du är tillbaka!
  Hoppas ni haft det bäst!!

 3. Åsa L

  Härligt att höra att det varit en skön semester – kul med att få ta del av bilder sedan. Fortsätt njut 🙂

 4. Camilla

  Men så mysigt! Välkomna hem igen! 😀
  Vi är ganska färdiga med Italien nu känner vi, så nästa gång (år?) blir det Kroatien igen även för oss. Ser fram emot bilder, så klart! Har saknat dig här, samtidigt som det låter jätteskönt att vara utan blogg, nät och annat i 2 veckor. Snacka om avgiftning. 🙂

 5. ☆ Cia

  Var det verkligen 15 dagar känns som ni åkte igår… och bloggade om den borttappade väskan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑