Droppar

Dripp dropp, dripp dropp… vad är det som regnar på våra paraplyn? Vad är det som faller ned från skyn?

droppar

Igår var det blött ute… sjukt mycket vatten. Det var helt galet regnande.

Idag ser det mest fuktigt ut. Pölarna är kvar men jag tror man klarar sig ute utan stövlar.

Vi är på hemmaplan idag. Trots helg. Anledningen är att vi ska ut och käka i kväll. På Arvids Steakhouse. Och därför ides vi inte sticka till Lilla Gula igår. Stannade hemma och åt plock-middag och mös i soffan. Kikade pyttelite på Idol (Kalixtjejen vidare!) och pratade i telefon.

 

droppar2

Idag ska jag ut och leta jeans åt ungen. Och helt lämpligt så såg jag att Dressman har 100 spänn rabatt på alla byxor. Så hoppas vi hittar nåt snyggt.

Sur är jag också.

Igår skulle jag boka flygbiljetter med Norwegian. När köpet skulle betalas påstods det att mitt Visa inte var giltigt (ehh??? det ÄR det alltså) och bokningen gick inte genom. Men gissa vad… Visa-kortet var tydligen tillräckligt giltigt för att dom skulle reservera hela summan ändå!!!! Suck. Nu törs jag inte göra om bokningen förrän dom släpper pengarna. Annars sitter jag väl där med dubbelbokningar sen – eller nåt.

1 kommentar

  1. Hanna Lindblom

    Fina droppar, men trist med bokningen! Jag råkade ut för något liknande nyligen och hade plötsligt två beställningar kattmat på gång, varav den ena automatiskt skulle avbrytas. Men det vågar man ju inte riktigt lita på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑