Hejdå

farväl

Idag tog vi ett sista farväl.. eller det gör vi väl framöver – men det var sista gången vi såg henne. Hon var så fin. Hon hade själv bestämt kläder. Och så hade hon önskat att få med ungens första sandaler samt favoritbilden på honom.

Hon såg nästan frisk ut där hon låg i kistan och sov…

 

Annorlunda fredag… knepigt med fredagsmys efter det mötet.

Men hon såg ju ut att ha det rätt mysigt hon också så…

4 kommentarer

 1. Åsa L

  Så fint att få skicka med personliga ting och känna att man kan lämna en del av oss nära och kära och känna sig trygg med att det följer med.
  Min Far begravdes med de saker han hade intill sig när han somnade in 48 år gammal. Sin träningsoverall, 91:an tidningen, läsglasögon och snusdosan. Min lillebror var 11 år och det var viktigt för honom att pappa inte skulle få tråkigt. Jag får nästan tårar i ögonen när jag ser fotot och de små skorna i detta inlägg. Så svårt det är att skiljas åt <3

 2. Riitta

  Jag gråter här när jag läser detta och ser bilden. Så fint ni gjort och säkert har hon hunnit önska mycket och tänkt på allt innan krafterna tog slut. Många många varma tankar till er.

 3. Therese

  Så fint och personligt adjö <3 Och ni verkar ha haft en fin helg, det där matstället som ni besökte skulle jag med gärna besöka, verkar ha verkligt god mat! Lämnar en kram och önskar dig en fin start på veckan <3

 4. Camilla

  Åh, så sorgligt men fint! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑