Edward och jag

edward

Om någon la märke till en viss svullnad på mitt högeröga i förra inläget  så var den observationen helt riktig. Dock kan jag upplysa om att det såg MYCKET värre ut på lördagkväll. Typ så här!

Jag hade nämligen träffat världens finaste kille – EDWARD – en sibirisk kizze. och jag hade gladerligen konstaterat att jag inte blev det minsta snorig när jag mötte honom för första gången på fredagkväll. Detta gjorde att jag inte var lika försiktig under kvällen därpå. Och eftersom jag råkade pilla med något av mina fingrar i mitt ena öga så gick det som det gick. Och fort gick det.

Bara att peta ut linsen och se resten av kvällen som i dimma. Och det berodde alltså inte på diverse alkoholhaltigt som även intogs under aftonen.

Och fortfarande på söndagmorgon såg jag ut som att jag varit i slagsmål och åkt på en rejäl snyting.

5 kommentarer

 1. Cia

  Men vilken snygging… M säger att det såg inget roligt ut. Undrar om vi törs låta er möta våra missar…De kommer så klart gilla dig mest av alla bara för att du ska få svullna ögon…Kissar är dolda sadister på det viset!

 2. Åsa.S

  Jobbigt med allrgi… katter som är så goa.

 3. Katti

  Snygg kizze, tycker mig känna igen honom.
  Kan du maila korten på honom?
  Kram Edwards matte

 4. MissyElliot

  Hua, det där såg inte alls skönt ut… 😥
  Hoppas att det blitt bättre nu…
  kramiz

 5. Bia

  Fy katten! Vilken reaktion!
  Man får vara tacksam att man inte
  är allergisk mot något.
  Förutom finska nyheterna i p4…. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑