Gamla idoler

joey

I lördags – när vi var på Grönan – hörde jag plötsligt bekanta tongångar från scenen. Väldigt bekanta… Inte kunde det väl vara???

Skyndade dit och JAJAMENSAN! Det var ju ingen annan än Mr Joakim Larsson som stod och sjung sina gamla hitlåtar. Och sen en alldeles ny – riktigt bra låt. (Jag tror dom höll på repa inför sommarkrysset eller nåt…)

Jag blev riktigt, riktigt glad eftersom jag – när det begav sig – hade hela mitt flickrum fullkomligt tapetserat med bilder på Europe. Till och med på ”lill-toan” (som jag i stort sätt ägde för eget bruk) var det affischer på Joey och grabbarna.  Och självklart kan jag sjunga med i alla låtar. Förutom skivorna från 2000talet Dom suger!)

Dom släpper tydligen en ny skiva nästa vecka. Så jag måste väl kolla in huruvida den är lyssningsbar eller inte. Men oavsett det så var det otroligt roligt att få se dom Live på Gröna Lund. Bara sådär!

4 kommentarer

 1. Cia

  Hahah tänk jag var dålig på att tapetsera med planscher, Fast jag hade Tompa Cruise inom glas och ram ovanför sängen, räknas det?

 2. Åsa.S

  Nostalgi!!! =)

 3. Sofie

  vilken trevlig överraskning 🙂

 4. annas Perssonliga

  Såg en konsert i Oslo för några år sen. En riktig nostalgitripp. Några nya låtar spelades men mest gamla godingar. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑