Effektiviteten flödar.. not!

Idag har jag jobbat sent. Stängde förskolan. Kom dock en kvart försent på morgon. Detta på grund av att det var förra veckans schema jag kollade på när jag skulle se hur sena barn vi hade idag, måndag. Så jag blev lite snopen när jag insåg att det skulle vara slut barn ca 15 min tidigare än jag räknat med. Ooops… får kolla upp detta bättre nästa gång jag har sen stängning – vilket är fredag nästa vecka.

Hemma har jag bara hunnit äta, läsa tidningen och spela DS. Tokkörde fast i Totally Spies, men när jag och maken slog våra kloka huvuden :mrgreen: ihop lyckades jag ta mig vidare. Men då var det dags att duscha en bus, och sen läsa godnattsaga. Och sen har jag fastnat vid datorn.

Effektiv kväll, med andra ord! 😛

1 kommentar

  1. Cia

    Skönt att inte alltid vara effektiv… och bara låta saker rinna på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑