Rönnbär i massor

Rönnbär

Tur jag har mobilkameran i fickan när det dyker upp fina fotoobjekt. Inte för att rönnbären bara poppade upp framför ögonen så där, men jag insåg hur ooootroligt gott det är om de sura bären just i år. Och sen kunde jag ju inte låta bli att leka lite med fotot i datorn.

Men hur är det nu.. är det så att mycket rönnbär ger kall vinter?? Eller är det så att massor av rönnbär ger snöfattig vinter???

Får jag välja vill jag helst ha en varm och snöfattig vinter. Haha..rönnbär 2

(Men hellre mycket snö än svinkallt om det ska vara nåt…)

5 kommentarer

 1. Åsa.S

  Hahahaha, ja, risken finns ju nu…

 2. Cia

  Ja varm och snöfattig tack. Nu när du saftat hallon får du vänta till första frosten och sedan ta rönnbären och göra gele till söndagsstekarna du så klart ska vara huslig och laga till i höst/vinter 😉

  Gele passar suveränt med min Coca Colastek!

 3. Sofie

  Ja, det blev faktiskt en del film 😯
  Insåg jag också när jag skrev upp alla *ler*
  Har du något bra filmtips?

 4. therre

  Det där diskuterade vi också igår, snöfattig vinter har jag hört.

 5. candygirl

  Cia: Jag gillar inte gele så värst mycket. Tycker inte det söta passar till köttet. Tar heller inte lingonsylt till köttbullar eller renskav eller leverbiff som många vill ha. Så den biten skippar jag.
  Therre: Ja det var så jag fått det till också..men en sökning på nätet gav det där om kylan….???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑