En liten tjuvtitt

julkortskik

Här är små pusselbitar från årets julkort…  Hur det ser ut i sin helhet får ni se nån gång efter lucia!

I går gick det i alla fall iväg för tryck. 13*18. Och på samma beställning finns även en Familjekalender (en sån där med fem spalter) med egna foton (tre per sida) samt en till fotobok (det har ni ALDRIG läst förr va???!!!) Allt från Ifolor (och så mycket som jag skriver om och framkallar hos detta fotoföretag borde jag snart få BRA rabatt hos dom)

Nedan är printscreens ur fotoboksprogrammet till den kommande fotoboken – 96 sidor, A4-format:

fotobok_november1

Framsidan

 

fotobok_november2

Bilder från i Maj – strandruset

 

 

fotobok_november5

Juni vid Kalix Älv

 

 

fotobok_november6

Midsommar!

 

fotobok_november8

Sensommar  – och första egna vinet! Mums…

 

 

 

fotobok_november9

Halloween…

Boken sträcker sig från Maj till och med förra helgen. Så nu är det dags att börja fota för en ny bok. Det brukar, som sagt, bli två per år, alltid på 96 sidor – samt en extra bok om vi reser någonstans under sommaren. 🙂

 

4 kommentarer

 1. Soffie

  Å vad fin fotobok du har ordnat,det är så roligt att ha…jättefina bilder i den.

 2. Åsa

  Ibland önskar jag att jag vore lite mer som du!
  /*Honsomhar1000-tals”oframkallade”bilderpåhårddisken*

 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Som jag skrivit tidigare är jag superimpad på att du dokumenterar och fotar er vardag på detta sätt, så fina böcker!!! Önskar så att jag hade ork och intresse att göra det samma… men får gå tillbaka å kika i bloggen, är ju också ett sätt att spara sina minnen. KRAM

  Svar: Hemligheten är helt enkelt att göra färdiga sidor till fotoboken – allt eftersom. Kameran (eller telefonen) tömmer jag ju nästan varje dag. De bilder som ändå ska redigeras gör jag sedan en färdig sida till fotoboken av. Så när boken väl ska in för framkallning matar jag bara in sida efter sida och så — vips! Tar typ 45 min att få ihop en 96sidors bok – om inget strular. Hur många timmar jag jag sessförinnan lagt på boken, i form av redigering, textning osv ska vi inte prata om. Men det märks inte så mycket, eftersom det läggs 10 minuter här, en timme där….

 4. Pernilla

  Här har det ju inte blivit någon fotobok (förvånad?)
  Blir inget klokt med mej ju….!
  Funderar skarpt på att fixa en om Pumas liv. Min arbetskamrat och träningsvän som somnade in i september.
  Vet inte om jag klarar det än, men en dag kanske.
  /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑