Färgglad

knä

Nån som minns det här?

Nu har det gått åtta dagar sen jag vurpade och mitt knä har antagit en annan färgskala… Faktum är att de flesta färgerna ur regnbågen finns representerade. Dessutom är det inte längre bara själva knät som är färglagt… Nej även hela underbenet tog tydligen emot smällen eftersom blåmärket sträcker sig nästan hela vägen ned till vristen.

Jag ser verkligen ut som ett klassiskt misshandelsfall på mitt högra ben.

Tilläggas bör dock att jag inte har det minsta ont i knät. Bara om jag hastigt ställer mig på knä så känns det. Annars glömmer jag bort hur benet ser ut och får en smärre chock varje gång jag klär av mig.

Behöver jag säga att jag inte använt kort-kort den här helgen?

5 kommentarer

 1. Pikegirl

  Kom att tänka på en dikt vi läste på högstadiet om rasism. Den hette typ ”Och Du kallar mig färgad?” Syftar på just detta om oss vitingar som minsann kan skift i regnbågens färger samtidigt som vi gnäller på de som är ”färgade”. Synd att jag inte kommer ihåg den. Det ser annars ut att göra ont det där 🙁 Hoppas det snart blir bra.

 2. Sofie

  Oj, ja det ser säkert värre ut än vad det är. Hoppas det försvinner snart.

  Ja, vi lär nog inte vara de enda som gillar lägenheten men vi får väl se. Hoppas mäklaren ringer imorgon 🙂

 3. T H E R R E fotoblogg

  Usch, tur att det inte gör ont 🙂

 4. MissyElliot

  Shittes pommesfrittes som det ser ut! 😮

 5. Cia

  Nu ser du faktiskt ut att vara släkt med mig.
  Troligen har det hänt som oftast händer mig, din ”blidbula” har runnit neråt och spridit sig över hela benet. Du har troligen bara slagit i just där på knät som du trodde från börjarn. Precis så där brukar jag se ut fast svarare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑