Fem snabba om mig

Jag har fått en utmaning av Åsa. Och den avslöjar (ytterst)lite av mig.. haha…

Fem saker i min frys:

Limpa
Löjrom
Kräftor
Lammkött
Fryst överbliven tårta!

Fem saker i min garderob:

Jeans
Långärmade tröjor med drakedja fram. Kallas det Cardigan kanske?
Klänningar
MASSOR med skor
Vårt lager av extra tigrar till bus!

Fem saker i min bil:
CD-skivor
Godis
Paraply
Garagenyckeln
Bilbarnstol

Fem saker i min handväska:
Plånbok
Mobiltelefon
Treo
Nyckelknippan
Läppstift

Jag utmanar ingen speciell.. men alla ni som regelbundet är här får mer än gärna svara!

2 kommentarer

  1. therre

    ”Vårt lager av extra tigrar till bus!”

    Va? 😛

  2. candygirl

    Therre: Ja… han går ju alltid runt med sin tiger… superviktig är ti (som han kallas) – även om den blir allt mindre viktig ju äldre han blir. Men viktig är den fortfarande. Den måste ju tvättas ibland. Och när han var liten tvättades den ju jämt! Och för att inte tvätta sönder den han hade köpte vi en till, och en till, och en till.. Som mest har vi haft 5 eller 6 stycken han varvat mellan. I dagsläget har två pensionerats och de övriga är nära pension de med. Så frågan är om vi måste skaffa nån till innan tigerperioden är över för gott.
    Han är fullt medveten om att det finns flera tigrar, men har aldrig nämnt att han vill ha flera samtidigt. Säger bara ”har jag fått en ren ti” när jag bytt ut den smutsiga och satt i tvätten. Så därför ligger tigerlagret gömt, utom hans synfällt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑