Fick en present idag

kuverttext

Idag har jag varit och fikat med mina ”gamla” kollegor – alltså dom jag lämnade bakom mig när jag gick på semester i juni. För på måndag börjar jag jobba med ”nya” arbetskamrater. Spännande… Nytt ”hus”, ny avdelning, nya barn, nytt område, ny rektor… och längre väg till jobbet. Men fortfarande så jag inte behöver använda bilen. Nu blir det cykel på mornarna!

Det var mina ”gamla” arbetskamrater som ringde och bad mig komma och fika. Dom tyckte det gick lite hastigt till när vi skildes i mitten på juni och jag fick reda på var jag skulle jobba från och med hösten. Så jag och bus gick dit och smällde i oss tårta, före lunch. Mumsigt värre. Och så fick jag en present. Kuvertet som följde med var det jag scannat in här ovan. Texten beskriver tydligen mig i ett nötskal. Haha…

Innehållet då?

Ljusstake_kostaboda

Visst var den vacker? Som is… Tung som sjutton. Trodde dom gav mig ett par tre tegelstenar. Minst…

Här, Här och Här finns ett par till bilder på ljusstaken, som även passar för värmeljus.

Jag har placerat denna tunga dyrgrip i fönstret i vardagsrummet. Där kommer ljusen reflekteras fint när höstmörkret kommer dragandes!

Tack så väldigt mycket för den fina presenten, för fikat och framför allt för den tid vi jobbade tillsammans. Vi hade väldigt kul på dagarna, tycker jag. Hoppas vi får jobba tillsammans nån fler gång! Jag kommer sakna er! 

9 kommentarer

 1. Åsa.S

  Vilka snygga ljusstakar!!!

 2. Cia

  jag tycker de har målat upp dig så som jag föreställer mig dig. Glas väger, jag kan nog inte ha annat än tunga saker pga kissarna 😐 . Fast jag kan inte ha ljus alls för de har ingen respekt för det. En svans i ljuset och sen i gardinen så är jag mer räkt än din perkulatorsladd!

 3. Kraaam

  Men gud vad gulligt av dem. Den var ju jättefin, verkligen.

 4. Petra

  Vad roligt, och mycket snygga 😆

 5. therre

  TACK! 🙂

  Vilka söta ljusstakar! 🙂

 6. Camilla

  Men du vad vacker den är!
  Man blir så himla rörd och glad när man får presenter på det sättet, själv fick jag en jättestor och vacker orkidée och lika stor och vacker kruka när jag slutatde, den blommar än! 😛 Önskar er en skön helg!

 7. Jennie

  Jättefin var den. Och då får man ju önska lycka till på nya jobbet!!

 8. Svärmor

  Verkligen snygga ljusstakar! Vilken god smak dina f.d. arbetskompisar har! 🙂

 9. Charlotte

  Så vacker – vilken fin present!
  Kika gärna in hos mig i helgen och var med i en djurisk tävling om du har lust. Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑