Svettats i provhytten

Efter en svettig stund i provhytten på JC, och med mycket god hjälp av en trevlig säljare, hade jag tillslut provat mig genom kanske 8 par jeans. Och sen var jag ju tvungen att prova några stycken igen för att kunna välja. Och tillslut hade jag lyckats välja ut tre par som satt perfekt på mig. Skönt. Jag tycker det är jättesvårt att köpa jeans. Och ändå är det bara jeans jag använder på dagarna. Men nu har jag uppdaterat garderoben.

(lite annat blev det också under dagens shopping. Många kassar hade vi med oss hem från Luleå. Mycket lyckat, med andra ord!)

5 kommentarer

 1. Åsa.S

  Ja, visst är det jättesvårt att köpa jeans! de sys inte till oss vuxna, särskillt inte efter man fått barn…
  Ha en fin helg!!

 2. Cia

  8 PAR! Jag får vara glad om jag hittar ett par som min rumpa behagar få plats i. Hittade jag 3 par som satt perfekt skulle jag nog gråta av lycka. Har nästan aldrig jeans utan går mest i kjol. har i och för sig alltid varit en kjoltjej men när kilon smygit sig på unte ett flertaal år så…
  Gillar inte dagens låga midjor heller, jag vill ha höga Marilyn från Gul & Blå!

 3. trollmor

  Ja du jeans är sköna plagg om man hittar sina favoriter. Jag måste ut snart och uppdatera jeans och ett par svarta snyggbyxor.Underkläder är också ett måste. Tycker kjol är så snyggt på andra men själv har jag väldigt svårt att trivas i det. Lördagar brukar jag försöka ha kjol på jobbet den dagen är kortare så jag behöver inte lida så länge.”fniss” !
  kram ewa

 4. candygirl

  Cia: Fast jag köpte ju inte åtta par.. utan tre. Det tyckte jag var stongt jobbat. Men jag jobbade mig genom åtta.. vara vissa flera gånger.. sjukt varmt, sjukt svettigt… haha.. men jösses vilken snygg rumpa jag fick i dom tre jag köpte!

 5. therre

  Skoj! 🙂 Jag HATAR att prova kläder i provhyttar! 😛 Vi drar till Luleå på shopping idag, vi 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑