Finns det korta solrosor?

Jag gillar solrosor. Faktiskt hade jag solrosor i min brudbukett. Tre solrosor, gullris (eller vad det heter) och murgröna. Den var jättefin. Det har jag inte sett så många andra som haft. Kanske måste scanna in den och visa!

Idag köpte jag en jättefin solros på kruka. Den blommade för fullt, med en 10 cm stor blomma, och var kanske 35 cm hög. Nu funderar jag över om detta är en liten kortväxt sak, som kommer stanna som liten eller om den behöver större kruka och kommer bli låååång. Hmmm… Någon som vet? Finns det korta solrosor?

5 kommentarer

 1. Freddeland

  en av mina vänner är florist, hon använder gärna solrosor i brudbuketter säger hon. Jättesnyggt! Tyvärr menar hon är det inte ofta bruden vill ha det… De vill oftast ha snittblommor.

  Fast sånt där går ju i mode med..

 2. ejmis

  Finns korta Solrosor men jag tror dom blir uppåt 1,5 meter i alla fall…det kanske finns en mini-modelll också? 😉

 3. Greger & Gertrud Gregorius

  GRATULERAR!
  DU är vidare till FINALVECKAN i ”So You think You can BLOG?!”.
  Finalveckan börjar på måndag och din blogg kommer att ligga uppe för omröstning redan då, och sedan varje dag så länge Du är kvar i tävlingen!
  LYCKA TILL! 🙂
  /GG

 4. Fröken Sparsmart

  Grattis! Du gick vidare i tävlingen!

 5. Cia

  Solrosor är inte min expertis 😉
  Vet att dem mamma odlade när jag var liten blev närmare 2,5-3 meter höga. Tror jag har någon bild där de stolta står på rad och vajar över garagetaket. Fast frågan är om jag scannat in den eller inte.

  Nåja det här svarade ju knappast på din fråga! Då det var yttepyttisar du vill veta mer om 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑