Lunchpromenad i solen

Just nu står en lunchpromenad på programmet. Det tar jag nästan varje dag, men dagar som denna – strålande sol och varmt och skönt- är det extra lockande.

Slog mig att jag sista tiden varit dålig på tala om vad jag sysslar med på jobbet. Inga ”pedagogiska ideér” på ett tag… kanske måste ta och skriva ned lite vad jag gjort – om inte annat är det bra för egen del att kika tillbaka till dagar man har fantasibrist (för det finns faktiskt dagar jag också har det!)

Förresten – jag gick vidare till finalveckan i blogtävlingen. Tack alla ni som röstat!! Stor kram till er!  Nästa vecka, på måndag, kommer man börja kunna rösta på mig igen. Sen slås bloggarna ut allt eftersom och på fredag är det en vinnare kvar. Så till veckan får ni rösta många gånger!

Och ja… karaoken kommer. Måste bara ladda upp den på YouTube först! Jag har ju lovat!

2 kommentarer

  1. Cia

    Jag tycker inte alls om att promenera i solen, men det är rätt trevligt under sommarkvällar.

    Ja lite Linda skönsång vill vi se … och höra (tror jag 😉 )

  2. Happy Flower

    Ja, jag försöker också gå ut på luchrasterna. Det är bra för själen. Ja, det har varit mycket jobb. Det är mycket inredningsprylar som ska fixas innan semestern. Så kul med bloggtävligen. GRATTIS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑