Firat Alla Hjärtans Dag

Kommer nån ihåg vad jag gav de mina till Alla Hjärtans Dags present i år?

Inte? (kan väl ändå inte vara så att det inte är av allmänintresse, eller…?)

Nåja… de tu fick ett presentkort på en mitt-i-veckan-go’middag. Och idag har vi utnyttjat detta presentkort (Ja, vi fick ju skarva lite på presentkortet eftersom jag ville följa med också, men, men…)

Och det blev ingen skabbig onsdagsmiddag direkt!!! Jag och maken smällde i oss Salladsbuffé plus Kalventrecote med rostade grönsaker, klyftpotatis och bea. Busungen (som är MYCKET noga med att INTE välja från barnmenyn)  valde hemmagjorda hamburgare med dito strips (även han gav sig på salladsbuffén innan). Han var också den enda som orkade efterrätt: Glass med chokladsås.

Så! Vilken trevlig Alla Hjärtans Dag det blev. 🙂

 

5 kommentarer

 1. Åsa

  Vilken mitt-i-veckan-middag!!

 2. Camilla

  Men wow, vilken härlig onsdag! 🙂
  Lyxigt med restaurangbesök mitt i veckan så där.
  Jag fattar inte grejen med zombiefilmer. Har du någon jättebra att rekommendera? 🙂 Du kan svara här, jag kikar in och kollar lite senare.

  Oj… NIght of the living dead från 1968 är en svartvit klassiker. Den har banat väg hur zombiefilmerna sedan blev. Riktigt bra trots sin ålder. Den första nyinspelningen, från 1990, är sedan riktigt riktigt BRA. Och om jag inte är fel ute kommer det en tredje nyinspelning nu i år. Sen gillar jag Beyond av Lucio Fulci.. Ochså gammal. Men bra. Inte riktit en regelrätt Zobmeifilm, men ändå…
  Riktigt spännande NYA zombies finns i den suveränt bra TV-serien The Walking Dead

 3. Gabriella

  Men du!
  Vilken underbar måltid!!!!
  Mums!!!!!!!!!!!!!
  Kram

 4. soffie

  men å va trevligt och mumsigt!!!

 5. ☆ Cia

  Perfekt för kärleken kan firas jämt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑