Fire!

sladd

Förra veckan när perkulatorbryggaren stod och bryggde blev den plötsligt tyst… mystiskt.  Jag hörde ju att den puttrade innan..Jag pillade i kontakten men inget hände.  Nåja… Jag kände ju att bryggaren var varm, kanske kaffet var klart ialla fall bara att lampan inte lös…?!

Samtidigt höll jag på skölja upp nåt i diskhon så jag sköt bryggaren lite åt sidan så den inte skulle bli blöt. Då började kaffet koka igen!!! Och en stund senare lös lampan som sa att det var klart. Och kaffet var hur bra som helst.

Igår var det maken som bryggde kaffe. Och när han trodde att kaffet var klart (det var nämligen rätt länge sen han slagit på bryggaren) skulle han servera oss kaffe. DÅ började det fräsa, spraka och gnistra från kontakten – alltså den  delen man sticker i själva bryggaren. Snabbt ställde han ned bryggaren på bänken och precis i samma stund börjar sladden brinna. Sladden rycktes ur bänkkontakten och i köket singlade sen svarta sotflagor ned – som om det snöade… och det luktade INTE gott. Jösses..

Nåt kaffe vart det heller inte – vattnet var kallt! Den hade varken bryggt eller värmt. Men vi TROR att det bara var sladden som var glapp så vi ska köpa en ny sån!

Tills dess får det bli neskaffe!

6 kommentarer

 1. trollmor

  Neskaffe , nja inte nån hit. Vi kör med riktigt kokkaffe här hemma.
  Det kunde ha gott illa ! Hoppas att det bara e sladden de e fel på.
  kram ewa

 2. therre

  Läskigt :/ Haha, jag bjuder alltid mina gäster på Nescafé, men det ärf ör att jag själv inte dricker kaffe, men det är tydligen inte så jättegott 😛

 3. MissyElliot

  Hua, sådant är inte att leka med….Tur att ni nu har nescafe….. 😉

 4. Åsa.S

  Fy då, vilken tur att det gick bra…

 5. therre

  Minns inte om jag skrev var halsbandet var köpt? Tror det. Man kan iaf vinna ett nu i min blogg 😉

 6. Cia

  hu vad läbbigt, jag har ruggig respekt för el.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑