Inga oknytt i drömmarna, tack!

spiderwick

Jag håller på läsa Spiderwick-böckerna för bus.  Och vi gillar dom båda två. Jag är helt sålt och längtar efter att se filmen. Men den får nog inte bus se…

Vi har hunnit till ungefär halva andra boken – Stenens Öga och före den läste vi själklart första boken Vättar i väggen. Och nu ikväll när vi slutat upplyste han sin far om att han gillar andra boken bättre än första. Det kan jag hålla med om. Den är mycket mer spännande. Den första gav mer bakominformation. Nu är det istället rakt på äventyret!

På både gott och ont. För nu ikväll, kanske en knapp halvtimme efter vi sagt godnatt ropade unge herrn på pappa och talade om att han skulle få mardrömmar i natt, det kunde han känna i kroppen. Jaha, tyckte hans far. Varför tror du det? Ja då visade det sig att han låg och tänkte på Paddtroll… hmmm… kanske vi ska hålla oss till Bamse på kvällarna i alla fall?!

paddtroll

Det här är ett paddtroll! Sött va?

(Detta är lånade bilder, hela bunten…men det fattade ni nog!) 

4 kommentarer

 1. Petra

  Läser dessa för min son också 🙂 , visste inte att dom skulle bli film.. Nu längar jag… Älskar dessa äventyrs berättelser.
  Vi har gått igenom hela Narnia serien under semestern// Sol

 2. Cia

  Hmmm vem ska jag skylla på för att få läsa dem 😉 M gillar inte oknytt alls, fast han inte är 4 så är han ju en bus han med … kanske kan tvinga honom? När allt kommer omkring så kan han säkert hantera mardrömmarna bättre.

 3. candygirl

  Cia: Förresten, ang. Spiderwick. DVD-filmen gjord på böckerna släpps den 13/8. Du kanske kan locka han att se den…Har inte sett den, men jag ska. Böckerna är jäkligt spännande för att vara barnböcker. Ikväll grillade paddtrollen en katt som dom smaskade i sig – medan barnen kikade. Huga… Så vi tog ett avsnitt ur en Bamsetidning för att ”lugna nerverna” lite innan Godnatt!

 4. Kraaam

  Jag älskar dessa berättelser men jag antar att mina grabbarna föredrar filmen då de inte har tålamod att läsa längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑