Fiskgryta

Helt sjukt gott!!!

 

 

Fräs purjolök, vitlök och morotsslantar i rapsolja och smör. Häll på spadet från en burk kräftrumpor, ett paket matlagningsgrädde och släng i en fiskbuljongtärning. Koka… Red med arrowrot och släng i typ 500 g vit fisk ( här använde vi Pangasius) i bitar och låt puttra klart. Peppra. Och kanske salta lite. När fisken är klar slänger man in kräftrumporna och en näve sockerärtor. Låt bli varmt och servera till kokt potatis.

7 kommentarer

  1. Tomtens Dotter

    Låter supergott!
    Finns risk att jag hänvisar någon fredagsmiddag hit… Ok?

    Såklart. Det här var en fredagsmiddag som vi uppskattade grymt.

  2. Malin

    Det lät supergott och ganska lätt att göra!

  3. ☆ Cia

    Ohhh ska övertala M!

  4. Hanna

    Låter mycket gott!

  5. Camilla

    Muuums! 🙂
    Ska testas.

  6. Tomtens Dotter

    Nu ligger det i ett tidsinställt inlägg på V42 🙂

  7. Ann Catrine

    Ska provas!
    Låter ju jättegott, och fiskrecept är alltid bra att ha… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑