Fix inför första december

pepparkaka

Idag har jag tillverkat både en adventskalender och dessa fem tillbehör till en ramsa om pepparkakor. Båda till jobbet, alltså. Ramsan kommer jag inte i håg nu. Men jag har hittat den på nätet nånstans.

Adventskalendern är inte heller eget påhitt utan en ärligt stulen idé från någon annan förskollärare.  Det är en stor gran där en tomte klättar upp mot toppen. Ett steg för varje dag och till den 24e är han i toppen. Fin kommer den bli. Jag hann den dock inte riktigt färdig så foto får komma senare.

3 kommentarer

  1. Ida

    Det är så kul att läsa din blogg! Jag jobbae själv i förskolan och lite inspiration är ju aldrig fel. Den där ramsan skulle jag gärna vilja ha…..

  2. Ulrika

    Ja den måste du fota. Lät som en riktigt bra grej. Måste man bli förskolelärare för att komma på bra pysel 🙁

  3. Cia

    Adventskalendern låter spännade…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑