Jösses vilken fullspäckad vecka!

bus och jag

Så här kul kan man ha i en rund säng på IKEA.

 
 
 
Det här har verkligen varit en fullspäckad vecka.

Måndag –  är ju alltid dötråkiga!
TisdagHemsk dag på jobbet och sen var jag och bowlade och tog ett glas vin tillsammans med mina arbetskompisar efter jobbet. Fick stressa som ett tog eftersom jag slutade 16, var hemma 16:20, hämtade bus hos svärmor direkt, bums hem och fixa middag till bus och maken (som slutade 17 och hade körväg) och så iväg på bowling 17:30. Jag mötte maken i dörren, typ… middagen hann jag inte äta själv.
Onsdag – Slutade jag tidigt och då drog vi till IKEA. Var hemma vid sjutiden så då fick det bli snabb middag.
Torsdag – sen stängning på jobbet. Men hade, enligt schemat inga sena barn så jag la arbetstiden till 17. Självklart var det då ett annat barn än de som skulle vara sist som inte hämtades i tid. 17:10 kom hennes föräldrar och det tar ju en stund att släcka och låsa också… så jag var inte alls från jobbet kl 17 som jag räknat med. Och idag skulle jag på tjejkväll på Colorama. Det började 18:30. Alltså fick vi också lägga in en hög växel för att fixa middag även idag. Och när jag kom hem från tjejkvällen (en stund före 21) tog jag och städade toan. Och så har jag lagt fram kläder vi ska ta med till Lilla Gula Huset imorgon. Samt skrivit handlingslista över vad vi behöver handla innan vi sticker dit i morgon kväll.

Puh. Dessutom känner jag av min hals. Och jag har verkligen inte tid/lust att bli sjuk nu!

Ska onekligen bli skönt med fredag.

Imorgon blir det Kyckling Tangini (eller vad det nu heter) i Gula Huset till (en sen) middag. Och på lördag har bus beställt Sushi.

Jag längtar till helg.

Eventuellt blir det bloggpaus nu till söndag.

Full rulle imorgon, samt avfärd till Gula Huset när maken slutat för dagen, kan innebära att bloggen inte får prioriterad tid.

Bara så ni vet!

7 kommentarer

 1. T H E R R E fotoblogg

  Hihi, en sån där tröja har min dotter med 🙂
  Runda sängen på IKEA är cool! 😛

  Hoppas ni får det mysigt i helgen!

 2. Sofie

  Det var minsann en fulltecknad vecka…och en massa stress. Skönt att komma iväg till Lilla Gula nu då och vila upp er samtidigt som ni pysslar där.

  Din sushi är VERKLIGEN smaskig. Bus gjorde ett bra val 🙂

 3. Ulrika

  Ja eller hur, ska du be maken låsa in mobilen då också så att du inte mobibloggar? 😆

  Ha det riktigt gott nu då!
  Kram!!

 4. Charlotte

  Hoopas du får en lugn och skön avslutning på veckan!
  Nu är det tävling igen hos mig på charlotte.nu. Välj om du vill vinna vänskap eller tv-serie. Trevlig helg!

 5. trollmor

  Ja, vissa veckor är värre än vanligt. Tur är väl att det finns helger man får ta igen sig lite och inte ha så mycke krav.
  Ha nu en skön helg i lilla gula huset.
  Kramis ewa

 6. MissyElliot

  Hua, låter som om du haft en intensiv vecka. Passa nu på och ta det easy och njut av helgen…
  kramiz

 7. Cia

  Måste verkligen be M sätta ihop en MMS-kod så att du inte kan skrämmas med bloggpaus hela tiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑