Fluga

fluga

 

Snart har en jobbig vecka flugit förbi…. skönt. Det har börjat rätt körigt på jobbet så här i höst. Hoppas det blir lugnare allt eftersom terminen lider.

Har precis svettat bort dagens jobb i alla fall. Första svängen sen min lång-dito i söndags. Den här gången lite mer ”normal” längd – 8,7 km. Och med mig hade jag mina nya Urbanears och HammerFall. Helt klart en trevlig upplevelse. Lurarna satt jättebra. Dom är lätta, glider inte och ljudet var riktigt trevligt – långt mycket bättre än mina vanliga sport-in-ear. HammerFall kom liksom lite mer till sin rätt i dom här korallfärgade  lurarna.

Nu ska jag passa på att dammsuga och dammtorka när jag ändå är svettig. Lika bra att göra undan sånt innan man skuttar in i duschen.

Bilden då?  – ja den visar ju, såklart, en fluga. Som kraschat i nätet till ungens studsmatta. Haha… och vad den har med det här inlägget att göra vet jag inte… fluga – flugit, kanske…

 

5 kommentarer

 1. Pernilla

  Precis! En fluga flyger och har flugit. Min vecka har varit ganska lugn. Lugnet före höststormarna. Några veckor på hösten är lugna innan alla ska ha sina hundar trimmade på samma gång.
  /P

 2. soffie

  wow vilken cool bild på den äckliga flugan:)

 3. Junitjej

  Det är rätt körigt hos oss också, men man kämpar på.

 4. chillitanten

  Flugor – inte mina favoriter i alla fall. Håller med om att tiden är på språng.
  Men som alltid tänker jag ,det blir bättre nästa vecka.

 5. Camilla

  Vill också ha bättre lurar, tycker att de som följer med telefonen är riktigt dåliga. Ska kolla upp dina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑