Följ med mig in i sovrummet

sovrummet

Yes… ett rum höststädat!!! Bara resten kvar. Nästa på tur blir köket eller busrummet. Beror på om sömmerskan hunnit sy dom nya gardinerna eller inte. Köket ska nämligen ha gamla beprövade sådana. Busrummet helt nya.

Dom här ovan har min inhyrda sömmerska gjort ett bra svartjobb med. Tack svärmor!

Eftersom det är mörkt ute nu så ser man dock inte hur fint dom släpper genom ljuset. Men man ser ju att dom blev bra! Och jag blev grymt nöjd med sovrummet.

Från och med fredag kommer även den fasta telefonens basstation bli stationerad på byrån i detta rum i stället för i hallen som den just nu huserar i. Detta på grund av att från och med den 18/9 kopplar Telia ur oss från deras nät och Bredbandsbolaget in oss. Och eftersom vi har bredbandsuttaget bakom datorn i sovrummet så kommer även basstationen till telefonen få ny placering. Och även om en telefon inte är någon snygg inredningsdetalj direkt så passar det mig bra – för då fick jag en anledning att röja bort en massa skrot från byrån. Numera är där tomt och luftigt. En telefon ryms lätt och ledigt. Innan höststädningen var det tveksamt om den skulle fått plats. Nästan….

11 kommentarer

 1. F

  närbild på tavlan med dig och maken tack 😉

 2. F

  nej jag har inte sett den.

 3. F

  ja. gör om gör rätt 😉

 4. F

  men åhhhh 😉

 5. Åsa.S

  Fint!

  Svar: Jag hade ledigt på schemat två dagar nu, i morgon skall jag göra kvällen, det klarar jag nog! =)

 6. Malin

  Fint det blev!!!!!

 7. Sofie

  Vilka snygga gardiner du har satt upp 🙂
  Mysigt att skapa höstfint hemma..kanske man skulle göra det…

 8. Cia

  Morr väntar fortfarande på besked om kontraktet.

  Som sagt har inte kännt att det är idé att piffa till vårt ruckel då de i alla fall ska blåsa hela lägenheten. och nya gardiner i ett rum med nikotinförstörda tapeter etc gör ingen höststädning 🙁

 9. MissyElliot

  Vilket mysigt sovrum ni har. jag verkligen älskar bilderna på dig, maken och liten bus…. 😛
  kramiz

 10. Kollegan

  My God Linda!! 😯 Att du vågar!!!!! 😳

 11. Cissi

  Alla andra har ju kommenterat bilden på dig och maken så det behöver inte jag göra. (Också. )Jag gilllade gardinerna!!! Jättefina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑