Tänker på framtiden

Almanacka

Ovan är två bilder som jag målat som ska monteras tillsammans och då bilda Januari-månads almanacksblad. Om det blir som jag tänkt, alltså. Jag har nämligen för avsikt att göra min egen almanacka inför 2010.

Almanackan ska bli i A3-format och hälften ska bli bild. Jag har tänkt måla en bakgrund till varje månad, klippa ut figurerna som hör till och sen montera ihop dom, med lite 3D-kuddar och så, så det blir lite djup i bilden.

Dessa två figurer, tjejen och killen, ska sen följa mig genom 2010 – om jag nu blir färdig i tid.

Jag har skissat upp bilder fram till och med juli. Men bara januari är målad (akvarell) och konturad (tusch). Klippa och montera blir ett senare göra. Jag målar nog fler bilder klart först. Och det tar väl några kvällar i anspråk, gissar jag…

3 kommentarer

 1. Sofie

  Du är då alltíd så pysslig, det kommer säkert bli jättefint när det är klart 🙂 Snyggaste almanackan detta året 😉

 2. trollmor

  Åh ,jag suckar av avund över hur duktig du är. Själv är jag nog född med klumphänder. Det ser så kul ut och mysigt ut men det blir aldrig riktigt bra för mig. Sy går bra, sticka och virka likaså.
  Har en dröm att få göra ett album till sonen från det att han föddes till de han fyller 30 år om några år. Men jag vet redan på förhand att det bara blir töntigt.
  Tänk då att de andra också måste få ett också !
  Fint du gjort i ditt sovrum. Vårt hus måste i det närmaste saneras känns det som efter sommaren och av att jag varit borta så mycket.
  Till helgen hade jag tänkt börja med något rum i alla fall.
  Må så gott
  kram ewa

 3. Cia

  Ja nu vill jag i alla fall se bilder på slutresultatet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑