För bra för att vara sant!

Som jag misstänkte…nåt som verkar för bra för att vara sant ÄR också det!

Idag ringde den där rektorn igen. Och meddelade att hon hade fått veta av kommunen att tjänsten MÅSTE annonseras ut. Hon är inte från orten så hon gjorde kanske som hon brukade där hon jobbade tidigare.

Men hon sa att det var en ren formalitet – jag hade ju redan ”sökt jobbet” (men sa att jag kunde ju lämna in det skriftligt för säkerhet skull). Och sen sa hon att det är bara för att allt ska se rätt ut på pappret. Det hela var ju klart ändå…

Jo tjena…Den visan har jag hört förr… och då har den slutat i moll…

Så jag får nog se mig snuvad på tjänsten av någon med mer tid och/eller vassare armbågar. Skulle jag tro…(skit!)

Nåja.. jag är ju inte utan jobb… då vore det ju riktigt trist.

Får se det positivt att hon ville ha mig på tjänsten i alla fall…

3 kommentarer

 1. Åsa.S

  Vad trist… hoppas det går vägen ändå!

 2. Cia

  Inte ge upp… Jag har inte gett upp angående ett hem… Skicka definitivt in ansökan skriftligt. Hon vill ju som sagt ha DIG!

  Det var inte du som sökte upp henne.

 3. T H E R R E fotoblogg

  Nej, vad tråkigt för dig! 🙁

  Hoppas att ingen annan söker den (yeah, right!).

  Men hon verkar ju absolut intresserad av dig i alla fall, att ha dig med och jobba där, och som du säger, du är ju inte arbetslös iaf. Sen om du inte får jobbet som du skriver får du tänka på att det var hon som hörde av sgi till dig, för att hon tyckte du var intressat och hade hört mycket gott om dig.

  När får du veta om du får tjänsten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑