Försommar?

Det är helt ljuvligt ute idag… som värsta försommardagen. Vet inte hur varmt det är för båda våra termometrar är just nu i solen (hur nu det går till fast dom är på var sin sida av huset) men det är helt klart sommarvarmt…

Och i och med att jag just nu har det så lyxigt så jag kan  lägga upp mina dagar själv just nu så har jag varit och provat på Power Afro Dance, eller vad sjutton det hette. Men jösses… det var INTE nåt för mig. Jag höll på bli vansinnig på trummorna innan träningstimmen var slut. Och inte blev jag trött heller. Så jag tog mig en halvtimmes jogging direkt efter. Svettig var jag ju redan så det var bara passa på i det härliga vädret.

Nu ska jag duscha och brygga mig och maken (som är på hemgång inom en halvtimme) en kopp kaffe så tar vi fika ute på gården sen. Jag tar läxboken med mig så får jag gjort lite nytta samtidigt.

3 kommentarer

 1. Lena L

  Visst är det härligt ute, idag är det t o m varmare än igår! Kan lugnt säga att den tjocka jackan var fööör varm idag!
  Ha det gött!

 2. Cia

  Låter inte som någon träning för mig…Det heller… Men det blir djupvattenträning i vinter igen… eller i alla fall vatten aktiviteter.

  Näe afrotrummor och konstiga rörelser passar jag mig för i fortsättningen. Det är gratis träning hela veckan på det där stället så jag tänkte passa på att prova nåt jag aldrig gjort förut. Hmmm…. det ids jag då INTe betala för i fortsättningen. Imorgon hade jag bokat Body Pump, men jag avbokade det idag. Det ska vara fint väder imorgon med. Så jag tar en jogginsväng istället. Gruppträning är inget för mig… det vet jag ju redan, men ibland måste jag prova igen, bara för att få det bekräftat. Spinning däremot – det gillar jag!

 3. Kraaam/Åsa

  Åh – de hade afrikansk dans här på Rehab också men som de ställt in så jag fick aldrig prova :-(. Men det är klart – ett jäkla trummande i en timme kanske inte är så rogivande för kropp och själ egentligen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑