Fotoutmaning: Vårkänslor

Med bilden ovan deltar jag i http://www.freedomtravel.se/2013/03/fotoutmaning-varkanslor/ fotoutmaning på temat VÅRKÄNSLOR.

Klippt från deras blogg:
”Vi här på Freedomtravel utlyser nu, i samarbete med Ifolor, en fotoutmaning med temat ”Vårkänslor”. Vårtecken, tidigare vårar, vår i Sverige, vår utomlands… Vi hoppas att du vill delta genom att lägga upp en bild som beskriver våren för dig!”

Och den två år gamla fotot jag tagit förmedlar verkligen glädjen när vintern släppt sitt tag om oss här uppe i Norrbotten. 

Här uppe har vi ju fortfarande, nu i början av april,  vårvinter. Det är härliga dagar på skidor med, förhoppningsvis, massor av sol. Men om bara några veckor är det dags för den riktiga våren. Det går nämligen ruskigt fort när snön tillslut lämnar plats för gräsmattor, vägar och blommor som vill upp i ljuset.

Denna bild är tagen för två vårar sedan, våren 2011 – då påsken nästan låg i slutet på april och våren äntligen visade sig på riktigt. Och ett av de tydligaste vårtecknet hos oss i Lilla Gula Huset är just ovan: när studsmattan kommer fram. Kolla en som är lycklig då. Skit samma att man ännu måste ha yllestrumporna på fötterna när man hoppar – är studsmattan framme är det inte långt till sommaren.

6 kommentarer

 1. Freedomtravel

  Vad kul att du är med! Och vilken härlig känsla som fångats i bilden! 🙂

 2. Maria Eliasson

  En riktigt härlig bild. Du kommer ha stora chanser att vinna. Hoppas på dig ♥ Kram kram

 3. Camilla

  Håller tummarna för vinst! Motiv med barn och/eller djur brukar ofta vinna i fototävlingar.

 4. Therese - Sockenvägens Söta

  Uuuuunderbart talande bild! 😀

 5. Mona

  Den glädjen är inte fejkat, underbar bild.

 6. Junitjej

  Jag har givit dig en röst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑