Inte enligt planen

image

Dagen började bra. Ledigt. Sol. Sovmorgon.
Den fortsatte bra. Mysfrukost och sen dryga sju km skidor på isen.

Efter lunch tog jag itu med litteraturen som hör till kompetensutvecklingen jag går just nu och som har träff/föreläsning på torsdag. Inte allra roligast,  men, men…

Och sen framåt sena eftermiddagen skulle jag åka hemåt eftersom jag jobbar i morgon.

Tror ni bilen startade?

Den som aldrig bråkat förr var nu idag så jävla stendöd att varken innerbelysning eller instrumenteringens lampor lös. Så inte ens en suck fick jag ur jäkeln. Och startkablarna ligger i nya bilen – som maken har på sitt jobb.

– Jaaaaa. Nu blir du kvar, tyckte bus.

Det tyckte inte jag utan lämnade bilh-vetet och sitter nu på bussen.  Får fixa hem den förstnämnda nästa helg.

Tack och lov att vi har vårt ledighetstillhåll där vi har det. ..så man tar sig dit och hem även med Länstrafiken.

Snart hemma.

Synd bara att jag fick skavsår på foten av skidturen idag.  Det kommer kännas innan jag knallat biten från busstationen och hem. Jag har nämligen inte plåstrat om det – jag skulle ju köra bil..inte promenera!!!!!

2 kommentarer

  1. Camilla

    Tummen ner för krånglande bilar! 🙁

  2. ☆ Cia

    Tur att ni har ny bil 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑