Fredag på hemmaplan

Bus kikar på Rosa Pantern och jag plockar och packar.

Jag har börjat lägga fram prylar och kläder som behövs i Lilla Gula Huset under helgen. Maken slutar rätt tidigt och när vi fått oss eftermiddagskaffe, samt handlat lite åker vi så vi hinner fixa middag där ute.

Bus är pigg. Han begjorde självmant frukost i morse. Men man går ju inte iväg på förskolan dagen efter man varit krasslig, så jag ”vabbar” idag med.

Jag knaprar peppar och tog mig en liten hutt igår för att mota bort ev bacilusker. I kväll – i och med att det är fredag – blir det nog mer än en liten hutt. 🙂 Och i tvättmaskinen ligger Tiger och snurrar… Bus tyckte Tiger såg ledsen ut, och jag sa att det var nog för att han hade kräkbaciller kvar på sig.  Då tyckte bus att vi skulle tvätta Tiger.

Maken var dock i lite tveksam form i morse – men det var pga allergi. Ett par av barnen på ”hans förskola” hade mer katthår på kläderna än vad katterna själva har i pälsen, eller nja.. nästan… och därför blev det en tung dag för honom. Det satt i fortfarande i morse. Idag skulle han hålla sig undan sessa håriga ungar!

3 kommentarer

 1. Sanna

  Hoppas ni får en trivsam helg hela familjen så ni kommer tillbaka på måndag med nya friska tag.
  Vore jätteroligt om ni läste min bok på förskolan, så jag får höra lite vad ungarna tycker spontant om boken :0) Jag har ju läst för dottern, men det är svårt att skilja på om hon gillar boken eller bara gillar att det är mamma som läser. Kanske blir det skillnad då boken dimper ned och man får hålla den i handen.
  Ha det så gott!
  Sanna

 2. Ulrika

  Hoppas verkligen att ni klarar er från bacillerna, jag mår nästan illa av att tänka på kräkbaciller. Ha en mysig helg nu och ta en Jägermeister, hjälper säkert mot kattallergi också 😉

 3. Cia

  Usch…Vi kan nog inte besöka er…För hur vi än försöker blir vi nog aldrig mer katthårsfria. Vi har roller i hallen för att kunna gå ut överhuvudtaget. Jag brukar få rolla min skrivbordsstol på jobbet med jämna mellanrum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑