Vilket är det sjätte fotot???

Har blivit utmanad av Cia/Bildrutor att göra följande:

* Gå till din fotomapp
* Öppna den 6e mappen
* Ta den 6e bilden
* Publicera bilden på din blogg och skriv något om den
* Utmana 6 andra och länka till dem

OK…

Kruxet är jag har har inte bara en Bildmapp med undermappar.. jag har MÅNGA MAPPAR med undermappar… hmmm.. Alla mina bilder hamnar inte under BILDER och sen uppdelat därifrån. Nej, jag gör nya mappar och undermappar hela tiden… Och jag sorterar mina foton direkt dom landar i datorn. Sen sorteras dom igen så fort jag gjort nåt med dom. För att sorteras igen när dom sen är framkallade. Och sen igen när dom är brända.. .haha.. så håller jag på!

Vilken mapp ska jag då utgå från..??

Nåja..  Jag valde en bildmapp som start och räknade undermappar och foton och då hamnade jag här:

nationaldagen

Nationaldagsfirande 2008.  Bus har precis fått målat svenska flaggan på sin kind. Och vi har picknick på strandängarna, till uppträdanden och annat skojInte strålande väder, men helt OK var det i alla fall. Och mycket trevligt!

Och nu blev jag väldigt längtig efteter sommar! 

Jag utmanar ingen speciell.  (lat, jag vet!!!) Men jag vill gärna att alla som inte gjort den tar och gör utmaningen. Och hojta gärna till så jag inte missar vad ni lagt ut för bild sen!

1 kommentar

  1. Cia

    Hehe ja visst det var ju svårt att utman också…ALLA har ju nästan gjort utmaningen redan 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑