Fredageftermiddag

solnedgång

Klicka på bilden för att se den större…

Ytterligare en otroligt vacker höstdag. Kyligt i morse. Tog några rimfrostbilder men har inte hunnit kolla genom dom ännu.

nu har jag slutat för veckan, hämtat bus och varit en sväng på bibblo. Bus har nämligen snöat in på 2:a världskriget och jag kan för lite för att svara på alla frågor om den där elakingen i mustasch. *huuu*

Strax kommer maken. Då blir det go’fika!

4 kommentarer

 1. annas Perssonliga

  Nä 2.a världskriget var ett tag sen man läste om….

  Ha en trevlig fredagskväll!
  Kram

 2. Sofie

  Ojdå…hoppas inte våra blivande barn får stort intresse kring det, förutom själva förintelseberättelsen så är jag såå kass på världskrigen.

  Ja, eller hur! Jag ringde upp min kusin under eftermiddagen och sa det. Att dom måste mena högre årskurser, inte ”6års”. När hon hämtade barnen så hade läraren sagt att nja..det gällde väl egentligen inte 6 åringarna men dom såg helst att barnen inte missade någon dag. Men sen sa hon att det var ok om miriam ville stanna i borås.
  Som förälder vill man ju inte heller att barnen missar för mycket men någon dag emellanåt hämmar ju inte direkt utvecklingen. Men nu har min kusse lärt sig det också. 😉 Konstigt bara att dom informerar nåt helt annat…

 3. Ulrika

  Vilken vetgirig liten gosse du har 🙂 Det bådar gott för framtiden.

  Härlig bild! Ni kanske får snö i helgen?! Har för mig att jag läste att det skulle komma längre uppåt landet. Har vi tur här kanske vi får se lite frost. Jag längtar så till vintern.
  Ha en skön fredag. Jag har repat mig lite och är redo för smårgåstårtan som står i kylen *mums*

 4. Cia

  Ja man blir allmänbildad som mamma 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑