Fredagen den 4 augusti 1989

25_4

 

Fredagen den 4 augusti 1989 var jag och min dåvarande arbetskollega – och nuvarande äkta hälft-  ute tillsammans för allra första gången. Jag hade då sommarjobbat på samma affär som han hade sitt fasta jobb på sedan den 12 juni samma år. Och jag hade väl varit kär i honom sen den 13 juni… typ… Men som sagt.. 4 augusti var vi ut första gången, tillsammans. Jag var då drygt 17 år och 4 månader. Han skulle strax fylla 20.

Och på den vägen är det.

Bilden ovan är nog den första som finns på oss tillsammans.

25_5

 

Så här såg jag ut hösten -89. Stora brillor, permanentat hår och gigantisk skinnjacka. Och jeans med smalt skärp i midjan.

 

 

25_6

 

Den här bilden är taget när jag fyllde 18… alltså  inte fullt åtta månader efter vi blev tillsammans – den där fredagen i augusti 1989

Nu är det ju dock måndag

Och eftersom vi om tio dagar firar 15-årig bröllopsdag, också, så bestämde vi att vi firar båda sakerna till helgen. På lördag.

Men… jag kunde inte riktigt hålla mig…

Så jag köpte hem rosor och fixade ihop ett trevligt go’paket

25

 

25_3

 

En massa Thai-ingredienser... det gillar maken – och jag – att laga. Och äta… (vårrullearken har redan hunnit in i frysen när jag tog det är fotot)

Och när maken fick det här visade det sig att  även han  handlat:

25_7

25_2

 

Örhängena jag kikat på tidigare… 🙂 ♥♥♥♥♥♥

Sen firade vi med härlig promenad och rester från igår till middag. 🙂 För som sagt.. det riktiga firandet – det med tre-rätters-middag – tar vi på lördag.. ja vi kanske tjuvar med lite gott på fredag redan.

GRATTIS till oss. 25 år är JÄKLIGT många år… Och det har verkligen varit 25 BRA år. Jag är så glad för alla år vi haft tillsammans. Måtte det bli lika många till.

7 kommentarer

 1. matts

  Vad spännande thai paket , kan du inte tipsa vad du gör av detta ? jag vill också.

  Svar: det vet vi väl inte exakt.. vårrullar, Pad Thai, Tom Kah och Tom Yung… får väl se.. och googla recept

 2. matts

  Grattis till 25 års kärlek

 3. Maria Eliasson

  Grattis !!! Wow, 25 år. Så underbart <3 Å vad snygga ni var (är). Härliga 80-talet 😀 I morgon firar jag och min älskling 15 år. Så vi ligger lixom 10 efter 😉

 4. Therese - Sockenvägens Söta

  Åh grattis till er, ni var verkligen rätt för varandra som hängt i hop från att ni var så unga, lycka! Och önskar er givetvis många, många lyckliga år till!!! Och så härlig joggbild från i går, bra jobbat att kicka igång så där. Själv käner jag av hals och rygg, så här blir det mest bara cykling, men längtar ut i joggspåret… Kanske i slutet av veckan? Hoppas det! KRAM!

 5. Camilla

  Grattis till er! Fantastiskt tycker jag!
  1989 träffade jag min förste man/make och vi höll ihop i 13 år…
  Vilken lycka att hitta så rätt redan från början och att utvecklas åt samma håll.
  Kram!

 6. Junitjej

  Grattis till er! Så fina örhängen!

  Vad kul att se de gamla bilderna på er!

 7. Saad

  Jag var född den dagen! Stort grattis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑