Härligt varmt

cykeltur1

 

Ytterligare en dag med kanonväder. Och sablar vilken underbar träningsvärk jag hade (har) i mina ben efter tokbackarna på min jogging igår… haha… sånt gillas!

Tog en 6 km snabb cykeltur på min lunch.. det blåste rejält nere vid strandpromenaden, men eftersom graderna var sådär 27-28 så gjorde det liksom inget.

cykeltur2

 

Och att man sen kom svettig tillbaka på jobbet är inget att bry sig om – alla är ju varma när det är sånt här underbart väder.

Efter jobbet tänkte jag och maken ta en härlig PW – men planerna ändrades. Vi blev tvungen att åka och hämta hem ungen från Gula Huset eftersom hans farmor har läkartider att passa i ett par dagar och det funkade dåligt att köra mellan.

Så vi fick en extra till middagsbordet. Och den gravade laxen räckte inte. Vilket snabbt löstes med ett drygt halvkilo oskalade räkor. Sen blev alla mätta.

hallon

 

Därefter tog vi den där promenaden. Fast nu med en unge som extra sällskap.

Stannade och blockade lite hallon på vägen.

hallon1

 

Solen började dala och innan vi var hemma – vid halv tio – kunde man ana en lite skymning. Men graderna var fortfarande många över 20.

Ett avsnitt Twin Peaks har vi också hunnit med.

Nu är klockan drygt 23 och här visar 21 grader. Me like.

Ge mig flera härligt varma dagar, tack!

 

 

6 kommentarer

 1. Gittan

  Hej.
  Jag är ute på bloggpromenad och stannade till hos dig, vilken fin blogg du har och så fina bilder. Grattis till bröllopsdagen.
  Jag kikar vidare och kommer nog igen.
  Kramar. 😉

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Lät som en underbar dag! Å att cykla är härligt, gillar att man kommer så långt på relativt kort tid, och så är det inte lika slitigt för kroppen så man kan ta en tur även om man är lite krasslig, har träningsvärk etc. Här spökar halsen ännu, så ingen löpning, men ska ut på en promenad på lunchen tänkte jag. Måste ju ta tillvara de härliga dagarna även då man jobbar ;-D KRAM

  Ps. Du har helt rätt i resonemanget om att man ska göra/uppleva saker i stort och smått TILLSAMMANS, det är det som är grejen!!! Ds.

 3. Soffie

  Mm va härligt ni har det och vilka underbara bilder du visar…mums vad gott det är med hallon

 4. Junitjej

  Så mysigt med en cykeltur!

 5. Pernilla

  Har blivit lite svalare här idag på eftermiddagen. Helt okej med 22 grader när man jobbar. Lustigt med ljuset som är så otroligt olika. Här är klockan snart 22 och det är beck svart. Får njuta av ljuset i Åre-trakten nästa vecka.
  /P

  Svar: Så stor skillnad tror jag int det är nu… vid elva är det mörkt här

 6. Camilla

  Snygg bild på hallon med himmel.
  I dag är det 22 grader här och man kan äntligen andas igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑