Fulskor handjagare och bikinimys

image

Världens fulaste skor…..används när jag utför världens roligaste måste-göra:

image

Men sen blir det lite icke-måste-göra:

image

Ikväll ska vi äta surströmming.

6 kommentarer

 1. Åsa

  Åh… surströmming vad gott!!

 2. Junitjej

  Sådana fulskor är underbara!

 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Foppisar är så prktiska, har flera par måste jag erkänna…. å gillar din bikini, så snygg! Lät supergott med surströmming, här fick vi alldeles färsk röding av pappa som jag saltat på å ska steka i morgon, så då blir det fisk även här, även om den stinkande varianten är godare, iaf nu på sommaren då jag får salt begär 😀 KRAM!

  Svar: ja praktiska är dom – men fula. Jag äger ett par.. som jag klipper gräs i, målar och gör annat smutsjobb. Busungen däremot bor i sina foppor sommartid. men jag tycker det är den ultimata barnskon. På barn är dom till och med fina – andas frihet och ledighet, liksom…

 4. ☆ Cia

  Men har de inte en liten fladdermus på sig? I så fall är de förlåtna 😉

 5. kaffehörnan

  Vad fin färg på bikinin, aldrig ätit det

 6. Åsa L

  Fula eller inte – de är ju så sjukt praktiska. Tyvärr kan jag inte använda sådana utan att måsta köpa i stl 44 trots att jag har 37. Så är det när man har tjockisfötter :-).

  Jasså ni kör igång med surströmming redan? Ja, varför inte. Det är ju så gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑