Nu har jag dragit en vinnare (eller faktiskt två!)

I mitt 4000:de inlägg hade jag en lite tävling

Jag undrade om ni kunde gissa vad det här föreställer:’

Det kunde ni  – de flesta av er i alla fall. Det var mycket riktigt ett hagelkorn. Och just det här kornet är fotat i busungens hår, uppe på Hallstaberget i Sollefteå i slutet på April i år. Coolt foto va?

Och för att då ta reda på vem av er som vann fick jag ju då ta till lottning.

Alla som svarat rätt fick sitt namn på en papperslapp (samtidigt som jag drack min tredje kopp morgonkaffe)

tävling1

 

 

Därefter lånade jag busungens hatt:

tävling2

 

 

Och som lottdragare anlitade jag ingen mindre än busungen. Han tog det på största allvar :

tävling3

 

 

Här har han plockat upp vinnaren:

tävling4

 

Och det blev:

tävling5

Malin –  En Annolunda Svensson . GRATTIS.  Maila mig din adress ska jag lägga Goodybagen på lådan till veckan!!!

 

Men bus tyckte det här var kul så han tyckte vi skulle dra en andrapristagare också.
– En som får lite mindre, som han sa.
Ok sa jag. Dra en till då.

Och då blev det den här lappen:

tävling6

Ingen mindre än min egen Lillasyster. Och eftersom det här är min blogg så  kan även släktingar deltaga. Faktiskt!!!! 🙂 Dock tänker jag inte kosta på porto på dig, syrran. Du får hämta din, lite mindre, Goodybag i sommar, alternativt att jag tar med den om vi är åt ditt håll efter Krotatienresan.

Hoppas ni blir nöjda med era vinster. Lite smått och gott som säkerligen passar i sommar. (jag vill inte lägga ut bild på det eftersom det ju då avslöjas vad innehållet är innan jag skickat iväg det!)

 

 

7 kommentarer

 1. lillsyrran

  Woohoo!!!! Inte var dag man vinner (eller kommer tvåa). 🙂

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Verkligen läckert foto – å grattis till vinnarna!!!

  Det är inte mamma som är sjuk utan min mormor, barnens gammelmormor, å det gör ont i oss att ha henne mer än 17 mil bort enkel väg, inte så vi kan besöka henne var dag direkt, hoppas det löser sig å vi snart har henne hemma…

  Här skiner nu solen å vi mumsar godis, blir till att masa sig ut å få igång löpningen i morgon igen ;-D KRAAAM

 3. Junitjej

  Grattis till vinnarna!

 4. soffie

  grattis till vinnaren ,wow va cool bild…

 5. Hanna

  Det var en rolig tävling. Blev Bus arg för att jag trodde att hans hår var en dörrmatta? 😉

 6. Camilla

  Grattis! Jäklar – jag var inne på hagel jag också, men maken var så säker på att det var en vattendroppe. Hur kan ett hagel hamna i håret liksom?! 😉
  Jaja, jag är inte bitter… hihi!

 7. Åsa L

  Hihi, kul med tävlingar. Denna missade jag men nu när jag är i farten igen med bloggandet så kommer jag ha bättre koll om det dyker upp nått mer 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑