Funderingar om Blossa 2014

blossa14

 

(jag börjar med en ”stulen” bild från Blossas egen sida http://blossa.se/ Men det antar jag att dom gärna ”bjuder på”)

Blossa 14

Blossas årgångsglögg har blivit en populär jultradition, och i år hämtar Blossa sin smakinspiration från Frankrike. Lavendel från södra Frankrike har blandats med noga utvalda vita viner samt Blossas traditionella glöggkryddor. Resultatet är en välbalanserad starkvinsglögg skapad i symbios med sol, värme och violetta dalgångar.

Pris: 97 kr Volym: 750 ml Alkoholhalt: 15% VOL

Lavendel… hmmm… vi brukar ha lavendel bland växtligheten på sommaren. Och det luktar såååå gott. Och i Grekland och Kroatien växer den i massor… Ljuvligt.  Men att äta den. Det vet jag inte med mig att jag gjort. Hur smakar det? Parfym? Linneskåp? Gott?

Jag väntar med att uttala mig till jag faktiskt fått smaka… det låter skumt, men ändå gott, på en och samma gång…

Erika – du som smakat… Vad säger du? Hiss eller diss?

 

5 kommentarer

 1. Camilla

  Det låter som ett aprilskämt, kan inte vara gott…

 2. Pernilla

  Lavendel, Jaha? Ska bli spännande att smaka men jag vill nog smaka innan jag köper en hel flaska. Känns som parfym med glöggkryddor. Hoppas jag har fel.
  /P

 3. Erica AKA Tomtens Dotter

  Den duger i krig.
  Nä men… Den smakar inte linneskåp i alla fall. Faktum är att den inte smakar så mycket alls.

 4. Junitjej

  Så glöggsugen jag blev!

 5. Åsa L

  Nja jag som inte är förtjust i lavendel ens ser nog inte riktigt fram till årets glögg 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑