Fuskakvarium och annat vatten

Kolla vilket coolt fuskakvarium jag köpte åt bus för någon månad sen. Det är en vattenbehållare med tre stycken maneter i nåt plastliknande material som rör på sig då det pumpas in lite luft i akvariet lite då och då… Ledlampor lyser upp alltsammans och man kan antingen ställa ljuset på fast sken eller låta det själv ändra färg med jämna mellanrum.

Det ser faktiskt riktigt äkta ut.

Vi kan – tyvärr – inte ha riktigt akvarium. Vi har testat. Både jag och maken reagerar. Om det är algerna eller fiskmaten vi fårbesvär av vet jag inte. Men vi blev i vilket fall som helst tvungen att göra oss av med det akvarium vi hade – ett underbart vackert 250-liters akvarium. För måååånga år sedan.

Men nu har bus ett fuskakvarium, i alla fall… Och vi behöver inte bekymra sig om vem som ska mata fiskarna när vi inte är hemma.

Och på tal om vatten… tömningsslangen till diskmaskinen har pajjat. Som tur är upptäckte jag det i hyfsad god tid. Diskbänksskåpet var fullt i vatten. Och visst är träet fuktigt. Men betonggolvet är torrt – vi har borrat upp och kollat. Makens morbror var här och skulle fixa slangen i em, men det läker ännu. Så det får bli handdisk nån dag till. Tills vi får en helt ny slang.

Gissa vem som var hispig i går kväll när vi upptäckte att allt i underskåpet badade i vatten?

1 kommentar

  1. Therese - Therre fotoblogg

    Vilket roligt akvarium 🙂

    Vilket tur att läckaget upptäcktes i tid, annars hade det inte varit roligt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑