Gigantiskt löjromskorn efter massa go’fika

romkorn

Eftersom vi var på ett sexårsfirande direkt efter jobbet – men FÖRE middag så blev det lite si och så med maten idag. FÖRST go’fika tills vi nästan sprack och SEN middag. För hur mätt man än är så känns det ju som att man behöver nåt salt. Nåt nyttigt. Trots allt…

Sen hade vi verkligen ingen lust att börja tänka på att göra kväll. Bus var proppismätt och full av energi. Alltså struntade vi i att klockan var ganska mycket. Vi tog istället en promenad i skymningen. Bland annat testade vi en nyrenoverad lekpark och så poserade vi snyggt vid ortens varumärke. Vårt gigantiska löjromskorn. Dock crappiga bilder – bara mobilkamera. Och den är inte så där jättebra när det skymmer… Men man ser ju att det är en liten miniglob i alla fall…

4 kommentarer

 1. Eva

  Det där löjromskornet känner jag igen minsann. Fast jag hävdar att det är en bandyboll. 🙂

  Svar: Nope… det är ett löjromskorn.. BASTA. (jag gillar inte bandy men älskar löjrom så det ÄR ett löjromskorn.. )

 2. Kollegan

  Jag säger att det är både och. Jag älskar både löjrom och bandy 😉

 3. Lillemor

  😀
  hej och hå!
  ja du Linda en som åker runt och sjunger med förskolebarn kanske vi behöver men i besparingens tider har vi BARA 🙄 fått en ny tjänst nu i höst 😯
  Jag hade en önskan för 8 år sedan och den gick i uppgyllelse så önska du oxå så kanske det dyker upp ett samtal från våran chef Björn. 😆
  Inte nog att vi har ett toppen jobb vi är ett toppen gäng oxå – till råga på allt har vi en toppen chef…………………….ibland får jag nypa mig i armen och fråga varför just jag (svaret är givetvis för att jag är sååååå duktig darma/teaterlärare och att jag älskar mina elever (nästan alltid) och att jag gjort mina jobbiga år (15) att lyfta, klä på och av och allt annat som min nacke/axlar inte gillade)
  Det är inte bara sommar och jullovet som gör att jag TRIVS. 😳
  Ha det BÄST!
  (antar att ni varit på stenbäcken och fikat och där räcker ju inte sju sorter) :mrgreen:

 4. Cia

  En rosa glob…Bara för att den sk passa in i bloggen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑