God Jul?

Idag fick jag min julklapp från Kommunen. IDAG!  Den 3 februari 2010 fick jag alltså 2009 års julklapp. Eller kanske är det årets julklapp som är ovanligt tidig?

Hur som helst…I mitt paket låg det en braständare med äkthetsbevis från Paul Bocuse. Något jag fick googla på för att fatta vem det var.

I år – eller vänta, ifjol blir det ju – fick vi välja julklapp. Vi fick välja mellan denna braständare, ett grillset, ett läderbälte eller ett bastuset. Jag valde grillsetet. Men fick tydligen mitt andrahandsval.

Tändaren är tung. Och snygg. En sån där man kan fylla på när den tar slut. Kruxet är bara att den inte funkar. Åtminstone inte varje gång. Inte varannan heller… snarare var tionde… Men man kanske inte ska förvänta sig mer för 49 kronor (exkl. moms) (ok.. jag erkänner – jag googlade där med!!!)

Nåja… bara att man FÅR julklapp från kommunen – med tanke på hur sjukt dålig ekonomi vår kommun har –  är ju ett under.

Så…Merry Christmas!

9 kommentarer

 1. MissyElliot

  Det är som du säger ett litet under att kommunen ens ordnar något i dessa tider. Synd bara att den inte funkar som den ska. Kanske finns annat användningsområde?
  😉

  Min kommun hade faktiskt ordnat en vettig klapp, ett USB-minne…
  kramiz

 2. Åsa

  Vi får inget från kommunen… vi brukar få en blomstercheck på 100 kr, och den går på vår budget!

 3. Malin

  Hihi…. tänk att de nästan han till lillajul i alla fall…..

  Lillajul firade alltid vi när vi var små på Kyndesmässodagen (2 feb). Då vaknade vi med en stoor socka hängandes ner från sängen fylld med lite små presenter och godis.

 4. Sofie

  Ja, bättre sent än aldrig eller?!
  Synd att den inte funkar så bra.

  Kom mig innanför dörren vid 14-tiden igår. Så idag ska jag njuta av att vara hemma 🙂

 5. trollmor

  Ler ända bak till öronen !!!

 6. Cia

  Merry Christmas… Vi fick inga klappar av vår arbetsgivare i år. Vi får bara väldigt mycket kärlek. Som husbonden under feodalsamhället ungefär 😉

 7. Lillemor

  du vet Linda de finns pengar i kommunen som måste gå till *personalvård* och det är lika med julklapp så även om det är mycket dåliga tider så kan inte våra julklapps pengar gå till nått annat (49;-) x antalet kommunanställda. Jag fick oxå mitt andra handsval just denna tändare och min FUNGERAR än så länge.
  Ha det gott//Lillemor

 8. Therese

  Haha, kul att det kom med äkthetsbevis när den kostar 49:- 😉 Nä, de där pengarna hade de gott kunna lägga på nåt annat 😉

 9. Sofie

  Ja visst lät det gott. Blev allt lite småhungrig när jag satt och planerade 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑